Overstappen

De implementatie van Recare wordt vlekkeloos verzorgd. Recare is gebruiksvriendelijk en middels de masterclasses zijn uw gebruikers binnen no-time ingewerkt.

RecareBasis: dé oplossing voor de WMO

Speciaal voor de WMO is RecareBasis ontwikkeld met alle modules die nodig zijn voor de WMO, maar zonder overbodige extra’s. De WMO kent eigen uitdagingen: de tarieven staan onder druk, terwijl de kosten toenemen. Met RecareBasis zorgen wij ervoor dat het organiseren van de WMO “leuk blijft”. RecareBasis zorgt voor écht gezonde exploitaties in de WMO.

Recare: Totaaloplossing

Recare als totaaloplossing voor uw organisatie. Met Recare managet u alle vormen van zorgverlening, van huishoudelijke hulp binnen de WMO tot intensieve en zeer mutabele specialistische verpleging. Recare biedt u één doordachte, slimme oplossing waarmee u uw complete zorgproces borgt. U monitort, controleert en bestuurt het zorgproces op een nieuwe manier. Recare is dé totaaloplossing voor Zorg 2.0.

Overstappen en besparen

Een upgrade naar Recare bespaart u geld. U voert nu minder functionaliteit uit met meerdere applicaties, die allemaal moeten worden onderhouden en waarvoor licenties moeten worden betaald. Recare vervangt al deze applicaties waardoor er primair wordt bespaart op de ICT kosten. Daarnaast garanderen wij dat u belangrijk op indirecte medewerkers kunt besparen, door het gestroomlijnde en efficiënte zorgproces. In de periferie van deze besparingen bevinden zich omzetgroei en kwaliteitsgroei. Met Recare gaat u daadwerkelijk besparen. Dat garanderen we.