Hoe betrouwbaar zijn uw backoffice systemen?

Door: Reware • Geplaatst op 11 augustus 2017

Vlieg niet uit de bocht dankzij Reware!

Voor de thuiszorg zijn het al jaren onvoorspelbare jaren als het gaat om marktwerking en wet- en regelgeving. Verzekeraars worden steeds creatiever in hun eisen voor de manier van aanleveren van de declaratiegegevens, gemeenten slaan door in rekenregels en alle verschuivingen tussen financieringsvormen betekenen continu nieuwe uitdagingen in de factuurstromen.

Een gemiddelde achtbaan rit is voorspelbaarder en een stuk minder spannend. Kan uw backoffice nog wel tijdig en volledig meebewegen? Hoeveel workarounds zitten er in uw backoffice processen? Wat als de markt weer volop gaat bewegen? Vlieg niet uit de bocht!

Veel ‘zorg’ systemen zijn opgebouwd uit verschillende componenten die samenwerken aan de hand van koppelingen. Indien systemen moeten veranderen omdat er nieuwe factuur systematieken ingericht moeten worden, is het altijd weer de vraag of alle koppelingen overeind blijven. Ook is er altijd de spanning wanneer een onderdeel een update moet krijgen. Blijft dit component wel communiceren met de overige componenten? En wat te denken van dubbele inrichting in meerdere systemen. Een fout is snel gemaakt. Zeker als er slechts een ‘thuiszorg’ laagje op een complexe set aan CRM, HRM en ERP componenten geplaatst is, zoals bij veel leveranciers gebeurt.

Reware echter is een totaaloplossing! Niet opgebouwd uit verschillende componenten, maar met één centrale database en één moderne softwareoplossing die alle functionaliteiten in één bevat. Reware is daardoor niet afhankelijk van koppelingen of externe systemen. Naast het complete zorgproces bevat Reware een volledige backoffice oplossing voor uw organisatie.

Reware is altijd voorbereid op de meest actuele wet- en regelgeving, afgesproken CAO’s en bekende facturatiesystematieken zoals PxQ, ZVW doelgroepen declaratie, VPT, MPT, budgetfinanciering, PGB, MSVT, WLZ, enz., enz. Geen rekenregel is te complex voor Reware. 

Reware bevat alle benodigde functionaliteiten om te kunnen factureren en verlonen vanuit 1 systeem. Doordat de backoffice altijd uitgelijnd is met het zorgproces kloppen de gegevens altijd. Gegarandeerd 100% accountantproof!

Voorkom dat uw backoffice uit de bocht vliegt en laat u tijdig informeren over de betrouwbare en integrale oplossing van Reware. Klik hier om in contact te komen met ons!