skip to Main Content

Maar dan ook écht

voor de thuiszorg.

Zowel uw primair proces van zorgverlening als uw backoffice processen worden naadloos ondersteund door onze slimme software. Uw gebruikers zien altijd welke taken nog open staan, het systeem denkt mee wat de beste keuze is en borgt uw vastgelegde procesworkflows.

Bekijk modules Zorgverlener app Remote Pro

Of u nu een grote zorgaanbieder bent met veel verzorging en verpleging of een kleine aanbieder gespecialiseerd in het bieden van huishoudelijke hulp, de software van Reware biedt u de optimale procesondersteuning. Welke zorg u ook levert, welke berichtensoort u met Vecozo moet uitwisselen, onze software zorgt er voor dat u altijd ‘compliant’ bent. Hierdoor houden uw medewerkers meer tijd over voor de zorg aan de cliënt.

Bekijk modules Neem contact op

Software voor alle zorgvarianten

De thuiszorg bestaat uit een breed pakket aan zorg, van enkelvoudige huishoudelijke hulp tot hoog-complexe verpleegkundige zorg. Elke zorgvariant kent eigen financieringsstromen en contractpartijen, van gemeenten tot zorgverzekeraars en zorgkantoren. Met uiteraard, elk eigen voorwaarden en factuursystematiek. Met de software van Reware worden alle financieringsstromen probleemloos ondersteund.

Bekijk modules Neem contact op

Altijd up-to-date

De thuiszorg verandert continu en Reware zorgt ervoor dat organisaties tijdig voorbereid zijn op wijzigingen in wet- en regelgeving, berichtenuitwisseling tussen instanties (Vecozo), facturatiesystematieken, enz…

Bekijk modules Neem contact op