Eigenschappen

Overal aan gedacht

Recare is een feest om mee te werken. Medewerkers ervaren Recare als een instrument waarmee hun werk eenvoudiger en efficiënter wordt. Recare neemt werk uit handen. Er is meer tijd voor de zorg en meer tijd voor het onderhouden van contacten met medewerkers en cliënten. Deze persoonlijke aandacht positioneert uw organisatie als aantrekkelijk en aangenaam. De perfectie waarmee het zorgproces wordt ingericht en uitgevoerd heeft zijn weerslag op alle partijen: medewerkers, cliënten, opdrachtgevers en verwijzers.

Dashboard

Dagelijkse taken overzichtelijk op één scherm

eigenschappen_dashboard

Eén scherm, alle relevante items van die dag in beeld. Taken, signaleringen, berichten, afspraken en blokkades. Gegenereerd door Recare, gepresenteerd op een overzichtelijk dashboard. Geen openstaande planning wordt gemist, geen aflopende indicatie wordt over het hoofd gezien. Dashboard voldoet aan alle eisen die we aan Recare hebben gesteld. Overzichtelijk en duidelijk.

Workflow

Stroomlijnen en efficiënter maken

eigenschappen_workflowWorkflow zorgt ervoor dat alle handelingen op tijd en in de juiste volgorde worden uitgevoerd. Daardoor is er zekerheid over de kwaliteit van de gegevens in de database. Daarnaast kunt u met Workflow de verschillende processen naar eigen inzicht modelleren, de verschillenden stappen inrichten en parameters vaststellen. De processen worden gestroomlijnd en efficiënter. Met Workflow heeft u het zorgproces tot in de kleinste finesses in de hand.

Rapportage

Real-time inzicht en overzicht

eigenschappen_rapportageRecare geeft real-time rapportages. Financieel, commercieel en operationeel. Dat kan alleen met een volledig geïntegreerd systeem als Recare. Simpele adressenbestanden van cliënten of medewerkers of complexe dwarsverbanden binnen de financiële gegevens, iedere denkbare query is mogelijk en eenvoudig op te stellen. De overzichten worden in seconden duidelijk en helder opgebouw.

Back office

Naadloos aangesloten

eigenschappen_backofficeHet volledig geïntegreerde systeem staat borg voor een snelle afhandeling met de juiste gegevens. Niet alleen financieel in de vorm van facturatie, salarisbetalingen en belastingaangiften, ook koppelingen met AZR, het CAK en verzuimpartijen verloopt probleemloos en foutloos. Recare neemt deze handelingen over, waardoor er op indirecte medewerkers fors kan worden bespaart.

Cloud

Altijd en overal bereikbaar

eigenschappen_cloudDe database van Recare bevindt zich in een cloud waardoor deze vanaf iedere computer met een internetverbinding kan worden benaderd. De data blijft in de cloud en wordt niet lokaal bewaard. Hierdoor is de informatie real-time. Cloud-computing maakt Recare eenvoudig bereikbaar voor mobiele apparatuur als smartphone of tablet computers. Recare is uiteraard ook als applicatie op eigen servers te beheren. Waar u ook voor kiest: Recare is zorg 2.0, gereed voor zorg 3.0.

Veilig

Gegevens in veilige handen

eigenschappen_veiligRecare maakt veel werk van de bescherming en beveiliging van gegevens, terwijl de informatie wel toegankelijk en flexibel blijft. Autorisatie is eenvoudig te regelen, waarbij gebruikers, rollen en rechten logisch samenhangen. Desgewenst kan de autorisatie tijdafhankelijk zijn. De externe toegankelijkheid is beveiligd met de laatste technologie en wordt doorlopend geüpdatet.

Urenregistratie

Nauwkeurig tot op de minuut

eigenschappen_urenregistratieAfhankelijk van met welke mobiele apparatuur u uw medewerkers uitrust is de urenregistratie tot op de minuut nauwkeurig, zonder dat dit extra administratieve handelingen kost. U bent er zeker van dat u iedere minuut van de verleende zorg in rekening wordt gebracht en uw medewerker is er zeker van dat iedere gewerkte minuut ook daadwerkelijk wordt uitbetaald, door de koppeling met het facturatie- en salarissysteem.

Op maat

Gemaakt om te groeien

eigenschappen_opmaatGeen zorgorganisatie is gelijk en daarom is geen Recare gelijk. Zonder ontwikkeling van maatwerk software is Recare aan te passen aan de specifieke eisen van uw organisatie. Recare is volledig schaalbaar. Het aantal gebruikers kan oneindig worden uitgebreid, zonder dat de performance er onder te lijdt. Recare is gemaakt om te groeien, omdat de zorg in de komende decennia groeit.