Medewerkerbeheer

Uw team inzichtelijk in beeld

Recare registreert, signaleert en activeert. Over de huidige personeelsinzet en over de verwachte behoefte. Recare houdt toezicht op de kwalificaties van de medewerkers en brengt inzicht in de eisen waaraan medewerkers moeten voldoen, nu en in de toekomst. Recare adviseert over de opleidingen die het best aansluiten en haalt zo het beste uit uw medewerkers.

Medewerkerbeheer

Tevreden medewerkers brengen tevreden cliënten

Wie de medewerkers beschikbaar heeft, heeft de business. Zo simpel is het in de zorg. Recare draagt in belangrijke mate bij aan tevreden en betrokken medewerkers. De toegankelijkheid van Recare is groot, de opbouw doordacht. Recare is ontwikkeld en gebouwd door zorgmedewerkers met ervaring. Recare voelt natuurlijk en is logisch. Het zorgproces geoptimaliseerd, waardoor medewerkers uitsluitend voordelen ondervinden.

Overzicht

Alle gegevens real time beschikbaar

Uw team in beeld, ingedeeld per zorgteam. Alle administraties zijn centraal te beheren: contracten, FWG schalen, CAO regelgeving, opleidingen en certificaten, bevoegd en bekwaam. Een juiste vastlegging van de gegevens per medewerker zorgt uiteindelijk voor gestroomlijnde processen in uw zorgorganisatie. Dankzij de Recare capaciteitsmonitor heeft u real-time overzicht van de status uw organisatie.

Werkrooster

Nauwkeurig gelogd

De beschikbaarheid en afwezigheid van uw medewerker is volledig geïntegreerd in Recare. Eenmaal de beschikbaarheid van uw medewerker ingevoerd en Recare zorgt ervoor dat deze medewerker wordt ingepland. Bij ziekte of verlof wordt er direct een signaal verzonden naar de planmodule. De systemen zijn naadloos aan elkaar gekoppeld. De medewerker ontvangt een autmatisch gegenereerd werkrooster. En na de werkzaamheden worden medewerker evaluaties zorgvuldig bewaard in de medewerkermodule.

Salaris

Geen fouten

Omdat de medewerkerbeheer module actief met u meedenkt kloppen de salarisstroken altijd. Declaraties zijn gemakkelijk in te voeren en te verwerken, compensatie-uren worden bijgehouden en per periode worden automatisch de periodieke salarisverhogingen verwerkt.