Slim plannen

De juiste medewerker op de juiste plek op het juiste moment

De eerste winst behaald. Recare selecteert en adviseert medewerkers die de beste match maken met de zorgbehoeften van de client. Zo plant Recare optimaal. De juiste medewerker, met de juiste bevoegdheden bij de juiste cliënt op het juiste moment. Op basis van inzetbaarheid, competenties, beschikbaarheid en arbeidscontract. Recare maakt voor deze medewerker de meest efficiënte zorgroute. Kwalitatieve inzet die perfect aansluit op de zorgbehoefte en zo min mogelijk verlies in reistijd. Maximaal tijd voor zorg.

slimplannen_1

Slim plannen

Plannen wordt kinderspel

Slim Plannen is één van de parels van Recare. Het systeem zoek de perfecte match tussen medewerker en cliënt, waarbij met alle aspecten rekening wordt gehouden. Van opleiding en beschikbaarheid tot arbeidscontract en geografische kenmerken. Overzichtelijk worden de meest geschikte medewerkers gepresenteerd. Met een enkele klik is de planning aan Recare bevestigd en neemt Recare de communicatie naar de medewerker en cliënt voor z’n rekening. Openstaande planningen worden dagelijks gepresenteerd, samen met een suggestie voor de meest voor de hand liggende medewerkers, op basis van beschikbaarheid, bevoegdheid en contractafspraken. Geen zorgmoment wordt meer gemist. Slim Plannen staat aan de basis van maximaal rendement uit uw medewerkers.

In Slim Plannen zit de eerste winst. Letterlijk. Maak kennis met Slim Plannen en ervaar hoe Recare het resultaat van de organisatie vergroot. Gegarandeerd.

Gebruiksvriendelijk

Automatisch plannen

Recare is vooral bedoeld om het u makkelijk te maken. Daarom is veel aandacht uitgegaan naar de gebruikersvriendelijkheid van Recare. De zorgrondes worden automatisch voor u ingepland. Aanpassingen op de planning maakt u door een zorgmoment simpelweg aan te klikken en te verschuiven op de tijdsbalk. De ingebouwde planningsassistent bewaakt nauwkeurig de wijzigingen die u aanbrengt en geeft constant de status van de planning en waarschuwt bij onmogelijke tijdsplanningen. Maximale efficiëntie en geen stress voor uw medewerkers.

Medewerkers

Slim ingezet

Wanneer u een medewerker aan een zorgronde koppelt, worden de zorgroutes automatisch gegenereerd. Wanneer u een medewerker wilt toewijzen aan een zorgronde, selecteert u eenvoudig de juiste medewerker. Door de slimme sorteerfuncties is dit een fluitje van een cent, kies de meest capabele medewerker, de dichtstbijzijnde medewerker of de medewerker met nog openstaande contracturen.

slimplannen_2

Expert in AWBZ planning

In één scherm het complete overzicht van uw AWBZ planning: de AWBZ weekplanning. Alle zorgroutes overzichtelijk gesorteerd en in één oogopslag inzicht waar actie noodzakelijk is. Zorgroutes zonder gekoppelde medewerkers, nog te verwerken planningen, de AWBZ weekplanning geeft u het overzicht en ondersteund u bij het wegwerken van openstaande punten. Eenvoudig doorklikken naar andere schermen, zoals de dagplanning en altijd de best passende oplossing gepresenteerd, dat is Slim Planning in de AWBZ weekplanning.

slimplannen_3

Capaciteitsmonitor

Hoe verhoudt uw capaciteit aan medewerkers zich ten opzichte van de in te plannen zorg? Waar moet actie worden ondernomen in verband met vakanties? De capaciteitsmonitor geeft u het inzicht. Per organisatie-eenheid of voor de hele organisatie. En voor één periode of het hele jaar, u kiest wat u wilt zien en de capaciteitsmonitor geeft u het gewenste inzicht. Tijdig inspelen op vakantieperiodes wordt kinderspel met de capaciteitsmonitor.

slimplannen_4