Bedrijf

Opgericht met een duidelijk doel: een oplossing bieden voor de toenemende vraag aan efficiënte en intelligente software voor de zorg.

Certificering

U wilt het beste voor uw cliënten, dus u wilt ook de beste software. Recare voldoet aan alle normen en eisen van gerenommeerde certificeringsinstanties. Zo borgt Recare de voorwaarden voor HKZ-certificering, waardoor de Normen Verantwoorde Zorg altijd nageleefd worden. Daarnaast zorgt Recare er voor dat uw bedrijfsinformatie en processen AO/IC proof zijn.

Ook de aansluiting met het Vecozo berichtenverkeer is altijd up-to-date bij Reware. Zo hebben wij onlangs het certificaat voor de Groene Vink voor 2017 behaald.

 

Vacatures Reware

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van software voor de meest dynamische branche? Dan ben je bij Reware aan het juiste adres: wij maken software oplossingen voor de zorg. De zorg is continu in beweging en heeft te maken met steeds veranderende regelgeving. De software oplossingen van Reware zorgen ervoor dat alle processen optimaal worden ondersteund, zodat organisaties effectief en efficiënt kunnen werken. Onze uitdaging in de software ontwikkeling is het steeds inspelen op de ontwikkelingen in de zorgmarkt en onze klanten daarbij optimaal ondersteunen.

Onze softwareoplossingen ontwikkelen we met een relatief klein team van enthousiaste, gedreven professionals. We werken volgens de scrum methodiek. We hechten veel waarde aan (functionele) inbreng van onze developers en zijn er van overtuigd dat die input tot de beste oplossingen leidt. We werken met functionele kaders, maar daarbinnen heb je als developer, samen met je collega’s, veel ruimte om mee te denken en een technische vertaling te maken. Zo bouwen we samen aan de beste software voor de zorg.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

App Front-end developer (medior/senior)

Als front-end developer ontwikkel je onze mobiele softwareoplossingen: RewareApp en RemotePro. Met de mobiele softwareoplossingen van Reware worden zorgverleners onderweg optimaal ondersteund: zij hebben alle gegevens die zij nodig hebben voor de zorgverlening direct en altijd bij de hand. Je vertaalt concepten naar functionele software-architectuur en ontwikkelt samen met je collega’s deze oplossingen.

Jouw profiel:

HBO werk- en denkniveau

Ervaring met Xamarin, iOS en/of Android

Ervaring met C#

Ervaring met Mvvmcross is een pre

Je bent in hoge mate in staat zelfstandig te werken

Senior C# .NET developer

Als C# .NET developer ontwikkel je onze backoffice applicatie: Recare. Vanuit Recare wordt het totale zorgproces geregisseerd: van de planning van de zorg tot aan de facturatie. Je ontwerpt en implementeert samen met je teamgenoten nieuwe functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de applicatie up-to-date is en blijft. Je zet de wensen van de klant om in technische ontwerpen die je zelf of samen met je collega’s ontwikkelt. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van de opgeleverde projecten.

Jouw profiel:

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 5 jaar werkervaring als C# .NET developer

Ervaring met het opstellen van architectuur ontwerpen

Kennis van en ervaring met T-SQL en/of WPF is een pre

Wat bieden wij?

Naast een leuke baan in een enthousiast en gedreven team, waarbij je alle ruimte krijgt om mee te bouwen aan de beste softwareoplossingen voor de zorg, bieden we je vanzelfsprekend een marktconform salaris en bijbehorend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag op: info@reware.nl
Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Anneke van der Kamp – van Saase via 088-0881514.

 

Support Medewerker

Wat ga je doen?

Je vindt het een uitdaging om binnengekomen supportcalls zo snel mogelijk met behulp van jouw collega’s op te lossen en de klant goed te informeren over de voortgang. Je bent leergierig en wilt de Reware software zo snel mogelijk leren kennen om op deze manier onze klanten en gebruikers goed te kunnen informeren bij vraagstukken over de werking van de software. Het schakelen met klanten en gebruikers beheers je goed en vind je ook leuk, je helpt ze graag. Ook de werking ‘onder de kap’ vind je interessant en bij supportcalls ben je nieuwsgierig waarom een issue ontstaan is. Het liefst zoek je dit zelf uit in de software of database, al dan niet onder begeleiding van onze ervaren software ontwikkelaars. Eventueel testwerk zie jij als een uitdaging.

Ook het meetbaar maken van de behaalde resultaten rondom de SLA’s met onze klanten behoort bij jouw taken. Het kanaliseren en afhandelen van inkomende supportcalls op basis van de gegeven prioriteiten en het intern bewaken en monitoren van de afgesproken response- en oplostijden is belangrijk voor het kwaliteitsniveau wat Reware wil behalen. Dit komt tot uiting in de rapportages die we hiervoor moeten opleveren aan onze klanten.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding van minimaal niveau 4 op het gebied van ICT (bijv. Informatica)
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt recente ervaring met MS SQL is een pré
  • Je bent een enthousiaste teamplayer
  • Je bent in staat om de vraag van de klant te analyseren
  • Je werkt oplossingsgericht

Ons aanbod

De inschaling van het salaris is afhankelijke van werkervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Almelo, waarbij je samenwerkt in een klein hecht team van professionals. Er heerst een informele plezierige sfeer waarbij je veel vrijheid krijgt in de uitvoering van je werkzaamheden.
Het betreft een voltijd dienstverband (40 uur).

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag op: info@reware.nl
Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Anneke van der Kamp – van Saase via 088-0881514.